Despre noi

 

Istoric

AquaJet a fost înfiinţată în anul 2002, având ca principal obiect de activitate construirea de fântâni arteziene şi instalaţii de stropire automată, pornind de la ideea că acestea oferă, pe lângă purificarea şi răcorirea aerului şi o ambianţă estetică, unică, relaxantă. 
Principalii beneficiari ai lucrărilor noastre sunt comunităţile locale, însă am raspuns cu solicitudine şi solicitărilor venite din partea unor societăţi comerciale sau persoane private. 
Pentru realizarea jocurilor de apă şi a instalaţiilor de iluminat, AquaJet foloseşte echipamente şi componente de calitate, furnizate de partenerul nostru, renumita companie SafeRain din Spania.

Atenţia pentru detalii

Pentru echipamentele de filtrare şi tratare a apei firma noastră a stabilit o relaţie specială cu firma franceză LEFCO, a cărei experienţă în domeniu este recunoscută.
 AquaJet execută fântâni arteziene de diverse dimensiuni şi grade de complexitate, de la fântâni mici, de grădină, până la fântâni de mari dimensiuni, fântâni flotante şi fântâni dinamice. 
Un aspect important îl constituie promovarea şi implementarea în România a echipametelor OXY-JETŽ , a căror destinaţie este în principal aero-oxigenarea suprafeţelor de ape naturale sau artificiale, realizând totodată un efect estetic deosebit atât ziua cât şi noaptea. 
Odată cu lucrările menţionate, se realizează şi amenajarea spaţiului adiacent (parc şi alei pietonale).

Mentenanţă şi certificare

Un alt aspect al activităţii noastre îl constituie întreţinerea fântânilor arteziene, pentru care dispunem de personal calificat şi echipamente specializate.
 În anul 2008 firma a fost certificată SRAC pentru activităţile de Proiectare şi execuţie de lucrări de construcţii, finisaje şi instalaţii la fântâni arteziene, astfel: ISO 9001:2001 (certificarea sistemului de management al calităţii), ISO 14001:2005 (certficarea sistemului de management de mediu) şi OHSAS 18001:2007 (certificarea sistemului de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale).